top of page

Inge van Blanken
 

In 2018 startte ik samen met Roeland 'Visser & van Blanken'.

Ons doel: Laagdrempelige ondersteuning van zorgorganisaties in alles wat randvoorwaardelijk is aan het leveren van zorg.

5 jaar later op 1 januari 2023 veranderen we onze naam naar Vennoten in de Zorg en is de volgende stap in onze onderneming gezet. 

Samen gaan we voor zorg waarin administratie zo efficiënt mogelijk wordt ingericht zodat er meer tijd overblijft voor het leveren van zorg!

Inge van Blanken

Roeland Visser
 

Na 8 jaar als consultant/trainer bij 12Care/Careweb te hebben gewerkt zijn Inge en ik in 2018 als zelfstandig ondernemer gestart met het ondersteunen van Zorginstellingen.

Mijn achtergrond in de zorg en ICT helpen me de vraag van de zorgaanbieders te vertalen naar de ict oplossing in het ECD.

Mijn hart ligt bij functionele ondersteuning en trainen. Onze nieuwe organisatie van vennoten geeft een ieder van ons de ruimte te doen wat waar we goed in zijn.

Roeland Visser
Anker Roeland

Do Šolar

Op 1 maart 2023 ben ik als vennoot bij Vennoten in de Zorg ingestapt.

Mijn jarenlange ervaring bij de helpdesk en als consultant en trainer bij Careweb, heeft mij de perfecte basis gegeven voor deze nieuwe stap. Ik kom uit een ondernemersfamilie, het ondernemen zit in mijn bloed. Dit maakt dat deze samenwerking met Roeland en Inge voelt als een logisch vervolg.

 

Mijn kracht ligt in het oplossen van functionele problemen binnen het ECD, het een-op-een trainen van hulpverleners en het meedenken over logische verbeteringen in het werkproces. Dit alles doe ik met een persoonlijke aanpak.

Do Solar
Anker Do
bottom of page